CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

its cold

Sóc la Esther i estic a San Diego. La meva anécdota és amb el driver test. El meu nivell d’anglés a segons quins temes és nul, i tot s’ha de dir que tot i que tinc el carnet de conduir internacional a Barcelona no faig servir mai el cotxe. Va ploure com mai ha plogut a San Diego, el profe no parlava gens d’espanyol i jo no entenia res del que m’estava dient que si Windshield wiper que si el defroster que si the emergency braker, jo dient-li: miri el meu cotxe és de segona mà i jo crec que no porta res de tot això. … tot s’ha de dir mai he conduit plovent. Quan pujo al cotxe em diu: sing with your arms (en condicions normals aquesta frase la entenc) però amb els nervis vaig entendre que li mostres les mans i vaig pensar mira que simpàtic vol veure si estic nerviosa, ja, ja, ja imagina’t la cara que va posar quan li vaig ensenyar les mans (en modo bésame el anillo), ja, ja, ja Poc a poc quan ja estàvem circulant els vidres s’anaven entelen cada cop més i no es veia res i jo que no tenia ni idea de quin botó havia d’apretar (vaig entendre lo del defroster), i vaig començar a baixar la meva finestra i la de l’examinador i al final l’home em diu: its cold!! I amb lo nerviosa que estava vaig començar a córrer i clar em va suspendre per conducció temerària, excés de velocitat amb poca visibilitat. Al final l’home no va poguer més i em va dir: aquest és el botó per desentelar els vidres. Buf de cop i volta es veia tot bé. Ja, ja, ja

omiromarti (Catalansalmon)

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
Proud to be British
2007-05-22 (1/2) - Pujat per Patrícia - Comparteix

Being British is about driving in a German car to an Irish pub for a Belgian beer, then travelling home, grabbing an Indian curry or a Turkish kebab on the way, to sit on Swedish furniture and watch American shows on a Japanese TV.

And the most British thing of all? Suspicion of all things foreign!

Only in Britain can a pizza get to your house faster than an ambulance.

Only in Britain do supermarkets make sick people walk all the way to the back of the shop to get their prescriptions while healthy people can buy cigarettes at the front.

Only in Britain do people order double cheeseburgers, large fries and a DIET coke.

Only in Britain do banks leave both doors open and chain the pens to the counters.

Only in Britain do we leave cars worth thousands of pounds on the drive and lock our junk and cheap lawn mower in the garage.

Only in Britain do we use answering machines to screen calls and then have call waiting so we won't miss a call from someone we didn't want to talk to in the first place.

Only in Britain are there disabled parking places in front of a skating rink.

NOT TO MENTION..
3 Brits die each year testing if a 9v battery works on their tongue.
142 Brits were injured in 1999 by not removing all pins from new shirts.
58 Brits are injured each year by using sharp knives instead of screwdrivers.
31 Brits have died since 1996 by watering their Christmas tree while The fairy lights were plugged in.
19 Brits have died in the last 3 years believing that Christmas decorations were chocolate.
British Hospitals reported 4 broken arms last year after christmas cracker-pulling accidents.
18 Brits had serious burns in 2000 trying on a new jumper with a lit cigarette in their mouth.
A massive 543 Brits were admitted to A&E in the last two years after trying to open bottles of beer with their teeth.
5 Brits were injured last year in accidents involving out-of-control Scalextric cars.

And finally...
In 2000 eight Brits were admitted to hospital with fractured skulls incurred whilst throwing up into the toilet.

If you're proud to be British, send this on!

Un món plè de contradiccions!
El codi anglés pel conductor
2006-12-05 (2/2) - Pujat per Patrícia - Comparteix

Si fa temps que esteu per aquí, segurament ja us haureu familiaritzat amb el fet que tot sembla tenir una lògica a l'invers de la nostra.

Comencem amb conduir, tothom sap que ho fan per l’altre banda. Deu ni do el que costa acostumar-s’hi, no sols a la mecànicament sinó als costums (etiquette li diuen aquí). Quan et fan els llums vol dir que et donen el pas i no com nosaltres que estàs avisant que tu ja estàs en camí. Cal vigil-lar però, perquè si et fan els llums després de la teva maniobra vol dir que estan empipats, no cal patir que la bucina no la fan servir gaire. No es fan senyals quan tenen problemes, per exemple es il•legal donar l’avís al cotxe proper que tenen la porta mig oberta. No parlo d’autopistes, sinó de carrers on la velocitat es baixa, deixen tant d’espai entre cotxe i cotxe de 3 cotxes més i els llestos entren dels carrers perpendiculars i tu t’has quedat enxampat al radera. El pitjor es que es fa cua a l’autopista per deixar pas als que hi volen entrar!!! Són tant educats fins arribar a l’extrem.

Quan arribes a una rotonda, i n’hi ha per parar un tren, i sembla que no sàpiguen qui té prioritat i es queden tots tres parats, així donant preferència a l’altra i així es pendent uns minuts fins que un pren la iniciativa. Sense lògica!!

Els semàfors...., ja cal que us armeu de paciència. De fet, els semàfors en si són bons, sempre n’hi ha tres a cada cruïlla per excel•lent visibilitat, i canvien en els dos sentits sempre passant pel groc. Però l’actitud dels anglesos es exasperant, especialment quant tens pressa. Ells es paren al semàfor i posen el fre de mà, treuen el peu de l’accelerador i el canvi de marxes en punt mort. El semàfor canvia a groc i després a verd, doncs s’esperen a que estigui verd per primer posen el peu al fre, posar el cotxe en guia, li treuen el fre de mà i després amb tota la parsimònia acceleren.

Ja us sento, i més val així que no pas la bogeria que hi ha altres indrets, però hi ha moments i moments!!
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[11] http://manchester.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 3.12.107.29 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis